Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Megszűnt a látogatási tilalom a kórházban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 25.
ImageIsmét zavartalanul látogathatók a kórházban fekvő hozzátartozók. Feloldották ugyanis a látogatási tilalmat. A 11. héten valamennyi járási népegészségügyi osztály illetékességi területén kevesebb beteget regisztráltak influenzaszerű tünetekkel, mint az előző héten.
Tovább...
 
Fehérvári sportklubok összefogása a rászorulókért Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. március 25.
ImageNagyszabású adományosztást szervezett Húsvét alkalmából a Szegényeket Támogató Alapítvány, a TLI – Alba Fehérvár kosárlabdacsapata, valamint a Fehérvár KC női kézilabdacsapata az Alba Regia Sportcsarnokban.
Tovább...
 
Pillanatkép a magyar űrkutatás és űripar lehetőségeiről Nyomtatás E-mail
Írta: Trupka Zoltán   
2016. március 25.
ImageAmint meghalljuk, hogy űrkutatás, esetleg űripar, óhatatlanul felcsillan a szemünk és eszünkbe jut pár jellemző kép. Gondolatunk már el is kalandozott a csillagászat irányába, az űrhajósok ugranak be és hosszas űrutazásokról álmodozunk. Nem véletlen, hogy rengeteg mozisiker a még mindig jobbára ismeretlen világűrben játszódik.
Tovább...
 
Tojásütés és vörös kereszt Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. március 25.
ImageHúsvét tájékán mindenütt egyre hangsúlyosabban kerül szóba az ünnep, a hozzá kapcsolódó hagyományokkal és szokásokkal. Vannak évről évre visszatérő húsvéti rituálék, mint a lányok-asszonyok locsolása, aminek csak a módozata tér el helyi szokások szerint.
Tovább...
 
Pénteken nem lesz ügyfélfogadás a Polgármesteri Hivatalban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 22.
ImagePénteken, március 25-én zárva tart a Polgármesteri Hivatal. A húsvéti ünnepek után ismét a megszokott rend szerint fogadják az ügyfeleket.
Tovább...
 
Új irányvonallal folytatódik a KÉPES program Nyomtatás E-mail
Írta: Sas Erika   
2016. március 22.
2013-ban hívták életre helyi cégek, illetve Székesfehérvár Önkormányzata a KÉPES Programot, ami azóta is sikeresen működik, és idén már a negyedik évébe lép.
Tovább...
 
Stratégiai megállapodás az Albacomp és az Óbudai Egyetem között Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. március 22.
ImageStratégiai partnerségi együttműködési megállapodást kötött az Albacomp Rendszerintegrációs Kft. és az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara. Mint elhangzott: a képzési, kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenység, valamint szolgáltatások terén hangolják össze tevékenységeiket a partnerek.
Tovább...
 
Több ezer tikmony a parkban Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. március 22.
ImageTöbb, mint 7000 műanyag-tojást rejt el a Keresztény Közösség Egyesület a Zichy ligetben szombaton. A gyerekek feladata délután nem lesz más, mint megtalálni azokat, s a bennük lévő cukorkákat. A Tojáskereső Versenyen túl még számos program várja az érdeklődőket!
Tovább...
 
Júniustól könnyebben gyűjtünk szelektíven Nyomtatás E-mail
Írta: Polónyi Dóra   
2016. március 22.
ImageKedden délelőtt a „kétkukás” hulladékgyűjtésről tartott sajtótájékoztatót a Depónia Nonprofit Kft. ügyvezetője, Steigerwald Tibor és Szépe Attila műszaki igazgató. Júniustól már mindenki szelektíven gyűjti a hulladékot a háztartásokban, ehhez minden segítséget megkapnak a lakosok. A rendszer bevezetésével a jelenleg hatályos hulladékszállítási díjak nem változnak.
Tovább...
 
Az egészség gazdasági előnyt jelent Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. március 22.
A MIB ma délután tartotta ülését a Városháza Dísztermében, ahol Östör Annamária tanácsnok adott áttekintést a 2011-ben elfogadott Egészségfejlesztési Tervben foglaltak tavalyi évi megvalósításáról, míg az ehhez kapcsolódó lakossági véleménykutatás eredményeit Girán János, az egészségtudományok doktora, az Egészséges Városok Magyar Nyelvű Szövetségének szakértője ismertette.
Tovább...
 
Terror Brüsszelben: magyar sérültek Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. március 22.
A novemberi párizsi merényletek után ma reggel újabb terrorcselekményre került sor, most Brüsszelben: öngyilkos robbantás történt a belga főváros Zaventem nemzetközi repülőterén, majd a metróban is robbantottak. A belga szövetségi ügyészség terrortámadásnak minősítette a történteket.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13278 - 13288 / 20393